Scandalagii și cerșetori de pe străzile din Botoșani, amendați de polițiști

Mai mulți cerșetori au fost „culeși” de polițiștii locali de pe străzile din municipiul Botoșani, dar și câțiva scandalagii au fost amendați. Potrivit reprezentanților Poliției Locale, în intervalul 10-15 noiembrie 2023, polițiștii locali au desfășurat mai multe acțiuni în municipiul Botoșani.

Astfel, pentru fapte de tulburarea a liniștii publice, apelarea în mod repetat la mila publicului potrivit Legii nr. 61/1991, a fost aplicat un număr de 13 sancțiuni contravenționale.

Pe lângă activitățile specifice întreprinse de polițiștii locali, aceștia au intervenit la un număr de 109 sesizări telefonice primite de la cetățeni, dar și la un număr de 48 de sesizări ale polițiștilor locali din Dispeceratul instituției.

În urma verificărilor efectuate în teren pentru stabilirea situației de fapt a celor semnalate, dar și din oficiu, polițiștii locali au legitimat 209 persoane, iar pentru încălcarea prevederilor legale au întocmit un număr de 58 procese verbale de constatare a contravențiilor, sancțiuni aplicate în funcție de gravitatea faptei, cuantumul total al amenzilor fiind de 7.920 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *