WhatsApp introduce o nouă funcție. Utilizatorii care vor beneficia de ea

WhatsApp a introdus o nouă funcție, oferind o experiență perfectă pentru conversațiile pe grupuri mari. Funcția va fi disponibilă pentru grupuri cu 33 până la 128 de participanți pe dispozitive iOS și Android.

WhatsApp introduce o nouă funcție de chat vocal pentru grupuri mari. Aceasta permite utilizatorilor să se alăture şi să iasă, fără a deranja toți membrii grupului. Funcția de chat vocal va fi lansată pentru dispozitivele iOS și Android în următoarele săptămâni, potrivit evz.ro.

WhatsApp introduce chat vocal

Conform companiei, noua funcție va fi disponibilă în curând pentru grupuri de la 33 la 128 de participanți. Noua funcție de la WhatsApp le permite utilizatorilor să participe la conversații live cu grupuri mari.

Spre deosebire de apelurile vocale și mesajele vocale tradiționale, noua funcție nu va suna fiecare membru al grupului individual atunci când începe un chat vocal. În schimb, utilizatorii vor primi o notificare silențioasă și pot alege să se alăture chatului vocal oricând doresc.

WhatsApp afirmă că noua funcție este mai puțin deranjantă pentru persoanele participante. De asemenea, facilitează intrarea și ieșirea în conversație după cum vrea fiecare. De exemplu, dacă cineva este într-o întâlnire, dar trebuie să plece pentru câteva minute, poate pur și simplu să atingă butonul de chat pentru a ieși din conversație.

WhatsApp subliniază că noua funcție de chat vocal suportă multitasking-ul, permițând utilizatorilor să rămână conectați în apel și să trimită mesaje text în același timp. Chat-urile vocale sunt de asemenea criptate, ceea ce înseamnă că doar participanții pot vedea și auzi conversația.

WhatsApp anunță că funcția este disponibilă doar pe dispozitivul principal

Chat-urile vocale se vor încheia automat odată ce toți participanții au părăsit chatul sau dacă nimeni nu se alătură primei. Sau ultimei persoane, într-un interval de 60 de minute.

Chaturile vocale de pe WhatsApp funcționează în esență la fel ca funcțiile similare de pe Discord, Telegram și Slack. Lansarea noii caracteristici nu este tocmai o surpriză, deoarece WABetaInfo a raportat în august că WhatsApp testa chaturile vocale în versiune beta.

Anunțul vine în timp ce WhatsApp a adăugat o serie de funcții pe platforma sa în ultimele câteva luni. Compania a lansat recent capacitatea utilizatorilor de a folosi două conturi simultan.

De asemenea, a lansat suport pentru chei de acces pe Android, împreună cu o nouă funcționalitate „Flows” pentru a-și îmbunătăți experiența de cumpărături, permițând utilizatorilor să facă lucruri precum alegerea unui loc pentru un zbor sau rezervarea unei întâlniri fără a părăsi aplicația.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *