FOTO Ambasadorul Suediei în România, Therese Hyden, vizită în județul Botoșani

Centrul de zi pentru copii aflați în dificultate, susținut de Fundația Star of Hope și care funcționează în cadrul Școlii Gimnaziale „Sfânta Maria”, a fost vizitat astăzi de Ambasadorul Suediei în România, Therese Hyden.

Vizita Excelenței Sale a fost inclusă în lista evenimentelor dedicate campaniei „Facem binele să crească”, un proiect al Fundației Star of Hope pentru susținerea copiilor vulnerabili, la care Ambasada Suediei este partener. La întâlnirea cu Therese Hyden au participat Doina Federovici, președintele Consiliului Județean Botoșani și primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei.

”A fost un bun prilej pentru a constata că acești copii care au nevoie de mai mult sprijin sunt pe mâini bune! În cadrul centrului, elevii își fac temele, socializează și beneficiază și de masă. Au dorit să ne ofere și un scurt moment artistic, mai mult decât apreciat.  Mulțumiri se cuvin Fundației pentru tot ce face pentru copiii botoșăneni cu nevoi speciale și pentru susținerea familiilor acestora. Colaborarea noastră în sprijinul celor care au nevoie de ajutor continuă”, a declarat primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei.

Ambasadorul Suediei în România, alături de Ragnar Losneloken, directorul Star of Hope Norvegia, a vizitat și centrul fundației din Dorohoi.

”Centrul de zi Star of Hope de la Botoșani este o șansă pentru copiii dizabilități și cei care sunt în risc de abandon școlar. Atunci când societatea civilă își dă mâna cu autoritatea locală, proiectele nu pot fi decât de succes. Felicitări, tuturor celor implicați în programele sociale destinate copiilor!, spune Doina Federovici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *