Sfârşit de săptămână cu reduceri la magazinele din cel mai mare complex comercial din Botoşani

Botoșani Shopping Center sărbătorește 12 ani de la deschiderea centrului comercial. În tot acest timp am fost alături de botoșăneni cu promoții speciale și o mare varietate de branduri naționale și internationale.

În perioada 17 – 19 noiembrie te așteptăm cu cadouri instant la cumpărături de minim 200 lei, în cadrul magazinelor tale preferate.

Pe 18 noiembrie, începând cu ora 12.00 evenimentul prinde viață alături de magnificii dansatori Mirror Men și Sclipitoarele Gheișe..

Pe 19 noiembrie, începând cu ora 12.00, vă așteptăm să fiți alături de talentații copilași de la Europe Dance Gym, care vă vor încânta cu dans, gimnastică, balet, jocuri distractive, face painting, baloane și multe surprize dulci.

Botosani Shopping Center – Magazinele tale preferate!

Centrul comercial cu o suprafață de 20.000 m² reprezintă un mix de retail accesat de peste 5 milioane de vizitatori anual. Botoșani Shopping Center dispune de o suprafață închiriabilă de 17.000 m², contractați de retaileri naționali și internaționali, din care hipermarketul Carrefour acoperă peste 9.000 m² alături de NewYorker, Jysk, Decathlon, Sportisimo, Mado, NORIEL, ZooCenter și Beauty Mania, fiind unul dintre cele mai mari proiecte de retail din Botoșani.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *