Guvernul a prelungit valabilitatea voucherelor de energie. Până când pot fi folosite

Ministrul Fondurilor Europene, Adrian Câciu, a anunțat, joi, la finalul ședinței de Guvern, că valabilitatea voucherelor de energie a fost prelungită până la 31 martie 2024. Termenul inițial era 31 decembrie 2023.

Valabilitatea voucherelor pentru energie a fost prelungită până în 31 martie 2024, față de 31 decembrie 2023, cât era inițial, a anunțat joi ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Adrian Câciu.

Începem cu vestea bună pentru cei care sunt beneficiari de vouchere de energie: am prelungit valabilitatea voucherelor de energie până la 31 martie 2024. Am formalizat adoptarea acestei măsuri, astfel încât beneficiarii, familiile vulnerabile, gospodăriile vulnerabile să poată să plătească facturile la energie din aceste vouchere până la 31 martie 2024. Termenul iniţial era 31 decembrie 2023”, a declarat Adrian Câciu, într-un briefing de presă susţinut la finalul şedinţei de Guvern. Acesta a precizat că prelungirea a fost aprobată în urma e consultări cu Comisia Europeană şi a unui „dialog pozitiv” avut cu reprezentanţii CE, potrivit RomaniaTV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *