Botoșănean premiat pentru cea mai bună pizza din Marea Britanie

Un botoșănean a fost premiat pentru cea mai bună pizza din Marea Britanie. Cosmin Gabriel Stoian face parte dintr-o echipă de români, care au deschis o pizerie în Marea Britanie, în toiul pandemiei. Pizza făcută de români a ajuns să fie foarte apreciată în orașul Chelmsford – Essex din Marea Britanie și să obțină zilele trecute, pe 9 noiembrie 2023, pentru al doilea an consecutiv, un binemeritat loc 1 oferit de PAPA INDUSTRY AWARDS la categoria „cea mai bună pizzerie independentă din UK”. Sergiu Teacu este un român, originar din Roznov, județul Neamț, care a reușit să aibă această afacere de succes peste hotare, potrivit ziarpiatraneamt.ro.

Echipa Taste of Italy e formată din 5 pizzari (4 români și 1 italian): Paul Florin Rotaru din Zănești, Dorinel Stancu din Brăila, Alexandru Ștefan Vărzaru din Craiova, Cosmin Gabriel Stoian din Botoșani și Gustavo Ferronato din Brescia.

De asemenea, sunt 4 persoane pe zona servire: Peter Smith din UK, Victoria Elena Mănescu din Vâlcea,
Cristina Ana Maria Gament din Târgoviște și Alina Romanenco din Ștefan Vodă, Moldova.

Cei doi șoferi care duc bunătățile pregătite la Taste of Italy direct la casele clienților sunt, de asemenea, români: Răul Bălan din Târgoviște și Florin Caliniciuc din Vaslui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *