FOTO Accident cu două mașini pe un drum național din Botoșani! Un bărbat a ajuns la spital

Un accident cu două mașini a avut loc joi, pe drumul național DN29, Botoșani- Suceava, în zona localităţii Mănăstirea Doamnei. Impactul s-a produs între două autoturisme, dar accidentul s-a soldat cu o victimă.

Din primele informații, cele două mașini circulau în același sens de mers dinspre Botoșani spre Suceava. La un moment dat, șoferul unui VW a oprit și semnaliza stânga pentru a intra într-o curte.

În același timp, conducătorul unui autoturism Mercedes a intrat în depășire, acesta ar fi trecut de o coloană de mașini și s-a izbit în mașina care făcea la stânga.

Niciunul dintre șoferii implicați în accident nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. Polițiștii au ajuns la fața locului pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul. Între timp, șoferul din VW, de 32 de ani, a fost rănit și transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

„Un tânăr de 23 de ani, din comuna Mihai Eminescu, în timp ce se deplasa pe DE 58, în afara localității Hudum, s-ar fi angajat în depășirea unor autoturisme, împrejurare in care a intrat în coliziune cu un alt autoturism care se deplasa în fata sa, pe aceeași direcție de mers și a făcut manevră de schimbare a direcției”, precizează reprezentanții Poliției.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *