FOTO! Și angajații Agenției Județene de Ocupare a Forței de Muncă Botoșani au protestat, astăzi, în fața instituției pentru salarii: La muncă egală salarii egale

Și angajații Agenției Județene de Ocupare a Forței de Muncă Botoșani au protestat, astăzi, în fața instituției pentru salarii mai mari. Câțiva zeci de salariați au întrerupt lucrul pentru o oră, în semn de protest față de salariile pe care le primesc.

Ei au purtat pacarte cu mesajele: ”Respect și tratament echitabil pentru profesioniștii din instituțiile subordonate Ministerului Muncii!”, ”Egalizarea salarizării și eliminarea discriminărilor /La muncă egală salarii egale!”, ”Asigurarea cu număr de personal suficient pentru volumul de muncă!”.

Angajații din Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă Botoșani spun ca salariile pe care le primesc nu sunt corecte și că colegi din alte ministere se bucură de ”beneficii și salarii consistente”.

Priviți în jurul vostru și veți vedea oameni epuizați, care lucrează multe ore suplimentare pentru un salariu care se dorește a fi unul corect. Suntem profesioniști, suntem dedicați și suntem demni de respect și recunoaștere. Avem dreptul la un trai decent și la o muncă respectată, iar noi cerem exact asta! Este revoltător să vedem cum alți colegi din alte ministere se bucură de beneficii și salarii consistente, în timp ce noi suntem nevoiți să acceptăm de ani buni batjocură și dispreț din partea guvernanților, a celor care ar trebui să ne reprezinte interesele. Așadar, spunem „Ajunge!” Nu vrem să mai tolerăm să fim subestimați și tratați discriminatoriu. Suntem aici pentru a cere cu tărie, condiții de muncă adecvate, personal suficient pentru a face față cerințelor activității noastre și o remunerare pe măsura activității depuse”, transmite printr-un comunicat Sindicatului salariaţilor din Agenţia Judeţeana pentru Ocuparea Forţei de Muncă Botoşani.

Sindicaliștii cer respect și tratament echitabil din partea guvernanților și a factorilor decizionali și o remunerare corectă, respectiv o evaluare justă a salariilor.

Nu mai suntem dispuși să acceptăm discriminare sau batjocură. Remunerare corectă: Solicităm o evaluare justă a salariilor noastre în conformitate cu efortul depus și responsabilitățile asumate. Suntem demni de o remunerare pe măsura contribuției noastre la societate. Cerem egalizarea salarizarii si eliminarea discriminarilor salariale! Condiții de muncă adecvate: Cerem asigurarea unui mediu de lucru sănătos și sigur, precum și resurse suficiente pentru a ne desfășura activitatea în mod eficient. Personal adecvat: Suntem conștienți de cerințele activităților noastre și solicităm alocarea unui personal suficient pentru a face față volumului de muncă și pentru a asigura servicii de calitate. Este timpul pentru schimbare!Nu putem continua să acceptăm tratamentul nedrept și ignorarea nevoilor noastre legitime. Cerem guvernanților să acționeze în interesul nostru și să recunoască contribuția noastră la societate. Solicităm sprijinul publicului și a colegilor noștri din diverse sectoare. Uniți în voce și acțiune, putem determina schimbarea de care avem atâta nevoie. Suntem profesioniști, suntem dedicați, suntem oameni”, transmit protestatarii.

2 thoughts on “FOTO! Și angajații Agenției Județene de Ocupare a Forței de Muncă Botoșani au protestat, astăzi, în fața instituției pentru salarii: La muncă egală salarii egale

  1. Stati in birouir cate 5-6 si nu stiti ce faceti !
    … daca vreti performanta finaciara im mediul privat este loc sa va aratiti performantele !
    statul e de stat , nu de muncit !
    va asteptam la performante in PRIVAT ! aici e loc de tranvadaveala nu de munca !
    ruisine trantori !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *