FOTO Lipsă totală de educație! Simbol al Botoșaniului distrus la puțin timp de la inaugurare. „Părinți, vă rog să vă educați copiii!”

Lipsă totală de educație într-o localitate din județul Botoșani! Un simbol al Botoșaniului a fost distrus la puțin timp de la inaugurare, cel mai probabil din amuzament. Este vorba despre un totem cu Mihai Eminescu, situat în localitatea Cervicești, care a fost vandalizat zilele acestea.

Primarul comunei Mihai Eminescu, Verginel Gireadă, susține că la nivelul primăriei s-au făcut deja demersuri pentru sesizarea Poliției.

Vandalizarea monumentului, care este amplasat la intrarea in localitatea Cervicești, va fi pedepsită conform legii! Nu știu cum este posibil să fie printre noi încă oameni lipsiți de educație, de scrupule, de conștiință? Încercăm din răsputeri să investim și sa menținem comuna cât mai frumoasă și, peste noapte, ne trezim că scursurile societății strică tot ce noi ceilalți încercăm sa construim! Sunt complet dezamăgit și dezgustat! Părinți, vă rog să vă educați copiii”, spune Gireadă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *