Un tronson de drum național din Botoșani se degradează pe zi ce trece. Senatorul Cristian Achiței, interpelare către ministrul Transporturilor

Senatorul Cristian Achiței a făcut o interpelare către ministrul Transporturilor privind strategia de intervenție pe un tronson de drum național supus degradării. Este vorba despre DN 24 C Bădărăi- Manoleasa Prut.

Potrivit acestuia, ca urmare a solicitărilor majore cauzate de traficul greu spre și dinspre Ucraina, Drumul Național DN 24C, care urcă în estul județului Botoșani, de-a lungul Prutului, de la Bădărăi-Santa Mare, până la Manoleasa Prut și, mai departe, spre vama de la Rădăuți Prut, se degradează.

„Este motivul pentru care l-am interpelat în Parlamentul României pe ministrul Transporturilor cu privire la concluziile expertizei tehnice efectuate în urmă cu un an pe tronsonul Bădărăi-Manoleasa Prut, solicitându-i să comunice strategia și sursele de finanțare pe care le are în vedere pentru executarea cât mai rapidă a lucrărilor care se impun pe acest drum național, conform expertizei”, a precizat Achiței.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *