Casa de Asigurări de Sănătate Botoșani a reluat activitatea cu publicul și partenerii contractuali. Director: Vom face plăți pe toate domeniile de asistență medicală, inclusiv la spitale

Casa de Asigurări de Sănătate Botoșani a reluat activitatea cu publicul și partenerii contractuali, după protestul angajaților. Potrivit directorului general al CAS Botoșani, Alina Mustiață, de miercuri, 15 noiembrie, se vor face plăți pe toate domeniile de asistență medicală, inclusiv spitale.

Astfel, angajații spitalelor din județ își vor primi salariile la timp.

”Aducem la cunoștință că instituția noastră a reluat activitatea de relații cu publicul și cu partenerii contractuali. De mâine, (nr. 15 noiembrie) vom face plăți pe toate domeniile de asistență medicală, inclusiv la spitale. Mulțumim tuturor pentru înțelegere”, a transmis Alina Mustiață.

Angajații CAS Botoșani au intrat săptămâna trecută în proteste nemulțumiți de salariile pe care le primesc, acțiunea fiind încheiată astăzi, când  Legea privind majorarea salariilor angajaţilor Caselor de Asigurări de Sănătate a primit votul parlamentarilor.

O tânără doctoriță a demisionat de la Spitalul Județean ”Mavromati” Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *