Opt medici pensionari au solicitat continuarea activității la Spitalul Județean ”Mavromati” Botoșani. Sunt printre cei mai cunoscuți și apreciați medici

Nu mai puțin de opt medici de la Spitalul Județean ”Mavromati” Botoșani, care au ieșit la pensie, au cerut prelungirea activității în cadrul unității spitalicești, Sunt printre cei mai cunoscuți și apreciați medici care au vindecat nenumărați botoșăneni și care au activat pe secțiile Medicină internă, Diabet, BFT Pediatrie.

Printre medicii pensionari care vor continua activitatea la Spitalul Județean ”Mavromati” Botoșani se numără medicul Constantin Tudorache, de la Secția Pediatrie, medicul Elena Brânză- Secția Medicală, medicul Ioan Petrescu-Secția Diabet, medicul internist Doinița Andronic, medicul Mihaela Miler-Secția Medicală, medicul Anton Pârvu-Secția Medicală.

Avem solicitarea a opt medici care au ieșit la pensie și care și-au dorit să-și continue activitatea în spital. Sunt medici care au activat în secțiile Spitalului Județean și actualmente vor continua activitatea fie la Secția exterioară Săveni, fie în Blocul principal de pe Marchian. Sunt medici primari, cu experiență, care au avizul de continuare a activității medicale iar pentru noi este o onoare să colaborăm în continuare cu dumnealor”, a afirmat Monica Adăscăliței, managerul Spitalului Județean Botoșani.

O tânără doctoriță a demisionat de la Spitalul Județean ”Mavromati” Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *