Botoșănean rănit grav după ce a căzut de la înălțime. „Orice picătură de sânge donată poate însemna o șansă în plus pentru o recuperare de succes”

Foto: Digi24

Botoșăneanul pentru care fiica sa a făcut un apel disperat pe rețelele de socializare în speranța că va găsi donatori a suferit mai multe fracturi după ce a căzut de la înălțime. Pentru acesta, inclusiv președintele asociației Salvează o inimă a făcut un apel pentru găsirea donatorilor.

Într-o clipă de neatenție, destinul domnului Irimia Maricel, s-a schimbat iremediabil. O căzătură de la înălțime i-a adus suferințe nemăsurate, lasându-l cu multiple fracturi la bazin. Acum, zidurile reci ale Spitalului Județean de Urgență „Mavromati”, în secția de ortopedie, îi sunt adăpost.

În aceste momente grele, căutăm sprijin în bunătatea și generozitatea semenilor noștri. Orice picătură de sânge donată poate însemna o șansă în plus pentru o recuperare de succes, o rază de speranță înaintea operației ce se așteaptă cu neliniște. Facem apel la solidaritatea voastră, la acea scânteie de umanitate care ne unește pe toți. Dacă vă simțiți chemați să ajutați, să oferiți o parte din forța voastră vitală, Centrul de Transfuzie Sanguină Botoșani vă așteaptă cu brațele deschise pentru a dona în numele lui Irimia Maricel”, este mesajul lui Vlad Plăcintă.

Se poate dona orice grupă de sânge, precizând numele Irimia Marcel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *