FOTO Accident la Botoșani! O tânără și doi copii, de trei ani, au ajuns la spital

Un accident rutier în urma căruia doi copilași, de trei ani, au ajuns la spital, a avut loc, luni, în municipiul Botoșani. Evenimentul rutier s-a produs pe Calea Națională, o mașină Audi fiind lovită de un alt autoturism al cărui șofer s-a grăbit și nu a acordat prioritate de trecere.

Șoferul a circulat pe linia de tramvai, iar când autoturismul Audi a dat să vireze la stânga spre gară, a fost lovit. Cei doi copilași din Audi au fost transportați la spital.

„S-a auzit o accelerare puternică, apoi o bubuitură. Păcat de cei doi copilași mici care s-au speriat și plângeau”, a povestit o botoșăneancă.

Testați cu aparatul etilotest, șoferii nu erau sub influența băuturilor alcoolice. Polițiștii fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

„Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că, un tânăr de 23 de ani, din județul Suceava, in timp ce conducea un autoturism pe strada Calea Naționala, la intersecția cu strada Armoniei nu ar fi respectat Semnificația indicatorului “ocolire” și a intrat in coliziune cu un autovehicul condus de o tânără de 25 de ani. Din impact a rezultat rănirea soferiței și a doi minori, pasageri in autoturism”, precizează reprezentanții Poliției Botoșani.

Foto: radar Botosani oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *