Ultimatum pentru antrenorul Andrei Patache de la FC Botoșani: Vedem cum e duminică. Suntem categoric în cea mai neagră perioadă

După doar două luni petrecute la FC Botoșani, Dan Alexa a decis să plece de la echipa din Moldova. În acest moment, Valeriu Iftime a lăsat prima echipă pe mâinile secundului Andrei Patache, care a reușit să producă surpriză

Patronul celor de la FC Botoșani a dezvăluit că viitorul tânărului tehnician stă în rezultatul partidei cu FC Voluntari, de duminică, 12 noiembrie. Totuși, chiar dacă va fi înlocuit din postul de antrenor principal, Andrei Patache va rămâne în staff-ul celor de la FC Botoșani.

Suntem categoric în cea mai grea, neagră, proastă perioadă fotbalistică din epoca modernă a Botoșaniului. Însă asta nu înseamnă că nu putem să zâmbim. Poate să fie și o criză de idei, dar nu am fost niciodată foarte rapid în schimbări. Am schimbat rar antrenorii și mereu am fost calculat. Cred în Andrei Patache, care are un nivel de responsabilitate foarte mare, mi-a spus că e pregătit să stea mai mult și să nu mai facă greșelile de data trecută. Vedem cum e duminică, dacă reușim un rezultat bun vom continua cu Andrei, dacă nu vom căuta un nou antrenor. Niciun nume nu poate să fie vehiculat pentru că nu am vorbit cu nimeni. Nu am vorbit cu nimeni pentru că am această responsabilitate să îi dau putere lui Andrei. Vreau ca el să aibă libertate, liniște și suportul meu moral pentru a își face treaba”, a spus Valeriu Iftime, la Liga Digi Sport.

Valeriu Iftime nu se gândește la Nicolo Napoli

Adrian Mititelu (55 de ani) crede că Nicolo Napoli (61 de ani) este antrenorul ideal pentru FC Botoșani.

Tehnicianul italian este liber de contract de la finalul sezonului precedent, când a plecat chiar de la clubul lui FCU Craiova, iar Adrian Mititelu i l-a propus lui Valeriu Iftime.

Valeriu Iftime susține, însă, că nu-l ia în calcul pe Nicolo Napoli.

”Nu, nu m-am gândit. Mi-a mai spus cineva de Napoli, dar eu nu am vorbit cu dânsul. Nu mă gândesc la Nicolo Napoli. Nu e în cercul meu de antrenori pe care i-aș vrea în momentul acesta. Mă tot gândesc la antrenori tineri, dar dacă nu găsesc poate caut un străin, unul care nu a mai fost în România, unul care poate să încerce ceva nou”, a mai spus Valeriu Iftime, potrivit digisport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *