Ce pățești dacă parchezi mașina în stațiile de transport în comun sau în cele de taxi din Botoșani. Zece șoferi nu vor mai face prea curând greșeala

Zece șoferi din Botoșani au fost sancționați după ce și-au parcat mașinile în stațiile de transport public în comun sau în cele pentru taxiuri. Polițiștii locali le-au „oferit” celor zece câte o amendă, în ziua de 9 noiembrie.

„Potrivit art. 10 din H.C.L. nr. 292/2017 – Regulamentul de organizare a circulaţiei rutiere în municipiul Botoşani “Se interzice oprirea autovehiculelor/vehiculelor, altele decât cele ce efectuează transport în regim taxi şi transport public de călători prin servicii regulate, în locurile de aşteptare clienţi pentru transportul în regim taxi şi în staţiile publice sau punctele de îmbarcare /debarcare călători destinate transportului de persoane în trafic local, judeţean, interjudeţean sau internaţional”, precizează Poliția Locală.

Potrivit sursei citate, cei care parchează în stațiile respective riscă o amendă de la 100 lei la 600 lei.

FOTO Biserica, din nou în doliu. A murit un reputat preot din județul Botoșani

One thought on “Ce pățești dacă parchezi mașina în stațiile de transport în comun sau în cele de taxi din Botoșani. Zece șoferi nu vor mai face prea curând greșeala

  1. in statia de la .LUCA ..lângă direcția muncii opresc jeepane de zeci de mii de euro ignora autobuzul stau ca marlanii cu boliizii dar nu au simț, paznicii de la locală trec le e frică….sa zi ca ceva…PENTRU CE MAI IAU BANII DE LA PRIMARIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *