Ce a pățit un botoșănean care și-a parcat mașina pe un loc destinat persoanelor cu dizabilități deși nu avea voie

Un botoșănean și-a parcat mașina pe un loc destinat persoanelor cu dizabilități deși el nu avea niciun handicap. Spre ghinionul său, pe 9 noiembrie, a intrat în atenția polițiștilor locali.

Aceștia au intervenit în parcarea cu plată de pe Str. 1 Decembrie nr. 81, unde s-a constatat că locul de parcare destinat persoanelor cu dizabilități este ocupat de un autovehicul care nu avea aplicat în colţul din stânga jos al parbrizului, semnul distinctiv stabilit de Ministerul Sănătăţii.

„În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că proprietarul nu deținea documente care să ateste dreptul de a ocupar locul de parcare. Motivat de cele constatate, conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă potrivit H.C.L. nr. 292/2017”, susțin reprezentanții Poliției Locale.

De asemenea, zilnic au fost asigurate măsuri de fluidizare a traficului în intervalul orar 07:30 – 08:15, în intersecțiile str. Octav Onicescu – str. Vârnav, str. Vârnav – Prieteniei și Bd. Mihai Eminescu – str. Nicolae Grigorescu, și în zonele aflate în apropierea unităților de învățământ arondate Poliției Locale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *