Nesimțire plătită scump! Un botoșănean care s-a dat în spectacol în Centrul Istoric a fost amendat de polițiști

Un botoșănean care s-a dat în spectacol în Centrul Istoric a fost amendat de polițiștii locali. S-a întâmplat de Sfinții Mihail și Gavril, pe 8 noiembrie, când, în jurul orelor 14:20, patrula de poliție locală repartizată în zona Centrul Istoric, a observat un bărbat care adresa cuvinte și expresii jignitoare persoanelor care circulau prin fața imobilului situat pe str. 1 Decembrie 1918 nr.54.

„Ca urmare a celor constatate polițiștii locali l-au interceptat și legitimat, dispunând sancționarea contravențională cu amendă în cuantum de 600 lei potrivit Legii nr. 61/1991”, precizează Poliția Locală.

În perioada 6-9 noiembrie, a fost aplicat un număr de 72 sancțiuni contravenționale, în tum total de 10800 lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, Legea nr. 349/2002 – pentru prevenirea şi combaterea efectelor consumului produselor din tutun, dar și ale unor prevederi aprobate la nivelul municipiului Botoșani. Pentru fapte de tulburare a liniștii publice, consum de băuturi alcoolice pe domeniul public, apelarea la mila publicului, polițiștii locali au aplicat un număr de 16 sancțiuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *