Vremea 13 noiembrie – 11 decembrie 2023. Răcire în toată țara, revin ploile

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 13 noiembrie – 11 decembrie 2023. Potrivit specialiștilor, toamna îsi intră în drepturi cu ploi și temperaturi apropiate de normalul perioadei. La munte va fi iarnă cu lapoviță, ninsori și viscol.

Meteorologii ANM au emis vineri, 10 noiembrie noiembrie, prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 13 noiembrie – 11 decembrie 2023.

La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor fi apropiate de cele normale pentru a doua decadã a lunii noiembrie, cu o posibilă scădere a valorilor termice spre weekendul următor. Înnorãrile se vor extinde şi va ploua în regiunile vestice, nordice şi centrale şi izolat în rest. La munte, vor fi şi precipitaţii sub formã de lapoviţã şi ninsoare, iar intensificările de vânt vor amplifica senzația de frig. Pe crestele montane rafalele vor trece de 90 km/h, iar viscolul va reduce din vizibilitate. Toamna îsi intră în drepturi cu ploi și temperaturi apropiate de normalul perioadei  La munte va fi iarnă cu lapoviță, ninsori și viscol. Vântul va accentua senzația de rece, potrivit Observator.

Vremea 13 – 20 noiembrie 2023

Valorile termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână în cea mai mare parte a țării, posibil ușor mai coborâte în zonele montane dar și ușor mai ridicate în extremitatea de sud a țării. Regimul pluviometric va fi excedentar la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile intracarpatice.

Prognoza meteo 20 – 27 noiembrie 2023

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării.

Vremea 27 noiembrie – 4 decembrie 2023

Temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă la nivelul întregii țări.

Prognoza meteo 4 – 12 decembrie 2023

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *