Nicolo Napoli, propus antrenor la FC Botoșani. Anunțul lui Valeriu Iftime

Foto gsp.ro

Valeriu Iftime, finanțatorul ultimei clasate FC Botoșani, a dezvăluit că un om de fotbal i-ar fi propus să-l contacteze pe Nicolo Napoli pentru a-l instala pe banca echipei. De nouă ori antrenor la Craiova, italianul e liber de contract în acest moment.

Finanțatorul moldovenilor caută de zor soluții pentru redresarea echipei, iar una dintre variantele vehiculate e cel puțin surprinzătoare. Nicolo Napoli i-a fost propus lui Iftime, însă omul de afaceri spune că n-a luat încă decizia dacă să-l contacteze sau nu pe tehnicianul italian.

Botoșaniul a început campionatul cu Marius Croitoru, ulterior a fost instalat Dan Alexa, pentru ca Andrei Patache să preia echipa după plecarea „Chirurgului”. Etapa trecută, botoșănenii au obținut un punct surprinzător pe terenul campioanei Farul (1-1), dar situația e în continuare una sumbră. Ultimul loc la finalul turului din sezonul regulat cu doar 7 puncte, fără nicio victorie în 15 etape.

Valeriu Iftime: „Mi-a fost propus și Nicolo Napoli printr-un mesaj dat de cineva”

„Vreau să nu mă mai grăbesc și să nu îl mai iau pe primul servit, așa cum s-ar spune. Sunt în căutări, primesc mesaje și propuneri de la unul și altul, dar cred că timp de o lună o să merg cu Patache (n.r. – actualul interimar Andrei Patache).

Mi-a fost propus și Nicolo Napoli printr-un mesaj dat de cineva, dar nu m-am decis dacă e cazul să îl contactez, deoarece nu mă mai grăbesc.

Suntem într-o situație foarte proastă și vreau să văd ce poate să repare Patache. Însă, e foarte clar că pe Patache îl pot ține în postura asta doar o lună. Voi analiza bine toate variantele pe care le am pe listă și voi începe apoi negocierile clare”, a mărturisit Valeriu Iftime, potrivit ProSport.

”Dacă domnul Iftime mi-ar cere părerea, i-aș spune să-l ia fără să stea pe gânduri” a declarat Adrian Mititelu, patron FCU Craiova, la DigiSport.

Reacția lui Nicolo Napoli: „Aștept ca oamenii să mă contacteze”

Aștept ca oamenii să mă contacteze”, s-a rezumat la a spune fostul antrenor al lui FCU Craiova, căruia GSP i-a solicitat o reacție joi după-amiaza.

Antrenorul de 61 de ani e liber de contract, după ce în iunie și-a încheiat cel de-al nouălea mandat la FCU Craiova, potrivit gsp.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *