Săptămâna marilor reduceri la Castilio. De Black Friday beneficiezi de oferte de nerefuzat!

De Black Friday, Castilio Botoșani vine cu oferte de nerefuzat pentru toți clienții și nu doar pentru o zi, ci pentru o întreagă săptămână. În perioada 13-18 noiembrie are loc săptămâna marilor reduceri, astfel încât toți cei care trec pragul magazinelor Castilio pot găsi produse la prețuri reduse.

Reţeaua de magazine Castilio pune la dispoziția clienților  o gamă variată de produse: materiale pentru amenajări interioare, tencuieli decorative si varuri lavabile colorate, feronerie pal+lemn şi electrocasnice incorporabile.

Societatea Castilio a fost înfiinţată în octombrie 2003 şi activează pe piaţa de retail cu materiale de construcţii şi amenajări interioare. Scopul celor de la Castilio este creşterea gradului de satisfacţie a clienţilor, prin oferirea produselor de cea mai buna calitate, alături de cele mai eficiente idei  pentru amenajarea spaţiilor clienţilor, cu garanţia celor mai mici preţuri.

„Valorile firmei noastre au ca şi fundament dezvoltarea unor parteneriate pe termen lung, atât cu clienţii cât şi cu furnizorii.Experienţa ne-a invăţat că, pentru a veni în întâmpinarea clienţilor cu produse şi servicii de calitate, trebuie să identificăm nevoile clienţilor printr-un dialog  periodic cu ei, astfel ne bazăm pe o echipa foarte bine pregatita şi lucram cu cei mai importanţi furnizori de pe piaţă”, susțin reprezentanții societății.

Mai multe despre ofertele și produsele Castilio găsiți chiar în magazinele Castilio.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *