Au consumat alcool și au urcat la volan. Doi șoferi, trași pe dreapta de polițiștii botoșăneni

foto arhiva

Doi botoșăneni s-au ales cu dosare penale după ce au fost prinși la volan băuți. La data de 7 noiembrie 2023, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani- Biroul de Ordine Publică au oprit pentru control, pe Calea Națională, un autoturism condus de un tânăr, de 26 de ani, din municipiul Botoșani.

În urma testării cu aparatul etilotest, valoarea rezultată a fost de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, tânărul a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilrii alcoolemiei.

În aceeași zi, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani- Biroul Rutier au oprit pentru control, pe drumul național D.N. 29 D, în comuna Stăuceni, un autoturism condus de un bărbat, de 37 de ani, din municipiul București.

În urma testării cu aparatul etilotest, valoarea rezultată a fost de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, bărbatul a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilrii alcoolemiei.

Polțiștii continuă cercetările sub aspectul comiteriii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului, transmite printr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Județean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *