Botoșănean prins cu portbagajul plin de pește. S-a ales cu dosar penal și cu peștele confiscat

Sâmbătă 4 noiembrie 2023, polițiștii Biorului Județean de Poliție Transporturi au depistat în flagrant delict, un bărbat de 44 de ani, care transporta cu autoturismul, 64 de kilograme de pește, fără a deține documente legale.

Acesta s-a ales cu dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de deținere, transport sau comercializare fără documente legale a peștelui și a altor viețuitoare acvatice obținute din pescuit, iar cantitatea de pește a fost supusă confiscării, transmite printr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Județean.

În perioada 4 – 5 noiembrie 2023, polițiștii din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi, au desfășurat activități pentru prevenirea și combaterea pescuitului ilegal în zona lacului de acumulare Stânca-Costești.

Astfel, în cadrul activităților desfășurate au fost legitimate 44 de persoane, controlate 10 autovehicule și verificate 17 persoane care desfășurau activități de pescuit în zona respectivă.

În urma neregulilor constatate au fost aplicate 13 sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 3.000 de lei și a fost confiscată cantitatea de 64 de kilograme de pește.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *