FOTO Cristian Achiței: Evoluții spectaculoase, de la zi la zi, în modernizarea DN 28B Botoșani-Tg. Frumos

Evoluții spectaculoase, de la zi la zi, în modernizarea DN 28B Botoșani-Tg. Frumos, anunță senatorul Cristian Achiței. Potrivit acestuia, ultimele lucrări cuprinse în proiectul de modernizare a Drumului Național DN 28B Botoșani – Tg. Frumos se derulează în această perioadă în ritm accelerat. Practic, de la zi la zi, apar modificări importante, vizibile, în evoluția lucrărilor.

„Constructorul realizează în această perioadă marcajul rutier, execută lucrări de consolidare în zona cu alunecări de teren din apropierea Mănăstirii Zosin, finalizează lucrările la poduri, amenajează intersecția de la 6 Drumuri, din centrul Orașului Flămânzi, realizează îmbrăcămintea asfaltică în zona dintre județe, montează borduri și finalizează îmbrăcămintea asfaltică în orașele Hârlău și Tg. Frumos și lucrează la amenajarea intersecției din Tg. Frumos cu DN 28 Roman-Iași, la km. 0 al DN 28B Botoșani-Tg. Frumos. Pe cea mai mare parte a drumului se circulă deja în condiții foarte bune”, precizează Achiței.

One thought on “FOTO Cristian Achiței: Evoluții spectaculoase, de la zi la zi, în modernizarea DN 28B Botoșani-Tg. Frumos

  1. Acest senator se monitorizeaza calitatea lucrarilor de drumuri si felul in care este cheltuit banul public. A avut interpelari in Parlament. S-a batut pentru fonduri in judetul Botosani. A fost secondat de domnul Laicu si domnul Zacretchi de la DRDP Iasi si de inspectorii Platon si Albert de la IGS.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *