Trei instituții publice din Botoșani fac angajări. Ce posturi au scos la concurs

Trei instituții publice din Botoșani fac angajări în perioada imediat următoare. Muzeul Judeţean Botoşani organizează concurs pentru ocuparea postului contractual vacant de muncitor calificat (tâmplar),  în cadrul Compartimentului financiar, contabilitate, administrativ – achiziții. Condiţii specifice de participare:  absolvent cu certificat de capacitate/de absolvire a învăţământului de minim obligatoriu,  vechime minimă în meseria de tâmplar: 6 luni dovedită cu carte de muncă/adeverintă.

16 noiembrie este termenul limită pentru depunerea dosarelor de înscriere și 23 noiembrie- etapa probei scrise.

Seminarul Teologic Dorohoi angajează administrator financiar cu jumătate de normă. Se cer studii superioare economice absolvite cu diplomă de licență și vechime în specialitatea studiilor absolvite: minim 3 ani. Dosarele de concurs se depun până pe 17 noiembrie, proba scrisă are loc pe 24 noiembrie, proba practică-4 decembrie iar interviul are loc pe 8 decembrie.

Primăria Leorda angajează muncitor calificat-tractorist. Se cer: studii – liceu sau școală profesională,- vechime – 5 ani în specializarea de tractorist,- permis de conducere categoria B și TR.

Proba scrisă are loc pe 24.11.2023, proba practică: 24.11.2023, și interviul în termen de 4 zile de la data susţinerii probei scrise.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *