FOTO Reparații pe tronsonul rămas nemodernizat pe drumul DN 29 D Botoșani- Ștefănești. „Este o soluție provizorie”

Secția de Drumuri Naționale Botoșani execută lucrări de reparații pe suprafețe întinse pe tronsonul de 2,5 km din Drumul Național DN 29D Botoșani-Ștefănești rămas nemodernizat.

Potrivit senatorului Cristian Achiței, reparațiile temporare presupun refacerea pe anumite segmente, cele mai grav afectate, a structurii de rezistență a drumului, precum și așternerea a două straturi asfaltice, pentru asigurarea unor condiții cât mai bune de circulație până când și acest tronson de drum național va fi modernizat.

„Este o soluție provizorie, binevenită, pentru care le mulțumesc directorilor SDN Botoșani. Personal, continui toate demersurile pe lângă oficialii Ministerului Transporturilor pentru accelerarea proiectului de modernizare a tronsonului de 2,5 km de la mijlocul DN 29D Botoșani-Ștefănești”, a spus Achiței.

2 thoughts on “FOTO Reparații pe tronsonul rămas nemodernizat pe drumul DN 29 D Botoșani- Ștefănești. „Este o soluție provizorie”

  1. Senatorul Achitei, directorul Zacretchi, inspectorii PLaton si Albert au contribuit foarte mult la calitatea buna a lucrarilor realizate pe acest drum national.

    1. multumim ,partidului si poporului ! nu asta e treaba unui senator ? sa se implice si sa se interese de oameni care l- au votat ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *