Valeriu Iftime a găsit soluția după plecarea lui Dan Alexa de la FC Botoșani! „Patache pentru noi e Prepeliță doi! Îi dau căruța 2-3 etape, dacă nu se poate mă voi întoarce la discuțiile pe WhattsUp”

Andrei Patache (36 de ani) va pregăti pe FC Botoșani în următoarele etape după demisia lui Dan Alexa în urma eșecului cu CSM Alexandria în Cupa României.

FC Botoșani n-a reușit să încheie seria catastrofală de rezultate nici măcar împotriva uneia dintre cele mai slabe clasate din Liga 2, CSM Alexandria. Divizionara secundă s-a impus în mod șocant în Cupa României cu 2-1, după un gol marcat în prelungiri.

Clubul a emis un comunicat oficial în care face cunoscută plecarea lui Dan Alexa. „FC Botoșani anunță despărțirea de antrenorul principal Dan Alexa, instalat pe banca tehnică a „roș-alb-albaștrilor” în luna septembrie a anului curent. În acest interval de timp, „Chirurgul” a antrenat echipa noastră în 9 partide”, se scrie pe Facebook.

Valeriu Iftime nu înțelege ce se întâmplă cu echipa botoșăneană și nu știe cum va opri declinul.

„Eu n-am slăbit accelerația în a-i plăti și a face tot ce trebuie pentru echipă ca să le fie bine! Acum e greu să-i resuscitez… E adevărat că a fost și o succesiune de accidentări, de ghinioane, cu greu poate fi oprită!

Suntem cumva pierduți! Caut un antrenor care să aibă forță, să ne repoziționeze. Niciodată nu mi-a fost frică! Acum da. Poate cu FCSB și CFR Cluj îmi era frică, dar în rest mă băteam cu toți. N-aveam mari emoții!

Sunt absolut convins că am cel mai mic buget, crede Valeriu Iftime

Decizia de bază e să mă las (râde). Am un buget de 5 milioane de euro. Eu sper să mă salvez, fac tot ce pot să mă salvez (n.r. – de la retrogradare). Dar mă așteaptă anul următor cu alte 3 milioane de euro pe care le dau în fotbal. Apoi, următorul an tot cu 3-4 milioane de euro pe care le dau în fotbal

A crescut nivelul Ligii 1 la nivel de bugete. Sunt absolut convins că am cel mai mic buget. Nu spun că sunt cel mai sărac, pur și simplu nu vreau să cred că pot să dau salarii jucătorilor 7-8-9-10.000 de euro. Nu pot.

M-am blocat aici unde nu dau mai mult de 6.000 de euro, dacă e un jucător foarte bun, iar cu bonusuri ajunge să ia 7.000! Familia îmi zice să nu mă enervez, dar nu pot, mă consum! Trebuie găsită o soluție, nu pot să stau să mă bată toți!”, a declarat Valeriu Iftime la Radio Sport Total FM

„Patache pentru noi e Prepeliță doi! Am vorbit cu el, are ambiție, a fost în relație cu Marius Croitoru. Să fie așa cum a fost Prepeliță la FC Argeș.

Îi dau căruța 2-3 etape, dacă nu mă voi întoarce la WhattsUp – acolo vin oferte de la intermediari, dar și de la antrenori din toate țările lumii, inclusiv România”, a recunoscut finanátorul moldovenilor, potrivit ProSport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *