Se întâmplă la Botoșani! Om al străzii amendat că și-a „construit o casă” sub un balcon

Un om al străzii din municipiul Botoșani a fost amendat pentru că și-a „construit o casă” sub un balcon. Sancțiunea a fost dată, joi, de Poliția Locală, care i-au aplicat bărbatului o amendă de 400 de lei. Interesant este că persoana respectivă nici nu are venituri și nici o adresă la care să locuiască, astfel încât sancțiunea polițiștilor locali va rămâne fără finalitate.

„Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului au intervenit pe str. Ion Pillat nr. 3, sc. A, unde o persoană fără adăpost și-a improvizat un loc pentru dormit sub geamul apartamentului de la parterul blocului prin depozitarea unor materiale textile vechi, covoare, pături etc. Polițiștii locali au procedat la identificarea persoanei ( M.C.) și au dispus sancționarea contravențională cu amendă în cuantum de 400 lei pentru depozitarea deșeurilor pe domeniul public”, susțin reprezentanții Poliției Locale.

Totodată, Poliția Locală a solicitat sprijinul societății comerciale Urban Serv S.A. pentru ridicarea deșeurilor și pentru igienizarea zonei.

Trist! A murit un apreciat preot din Botoșani. „A fost un adevărat model de devotament față de credință”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *