Botoșănean ridicat de polițiști de la un amanet. Ar fi încercat să schimbe o bancnotă falsă

Un botoșănean a fost ridicat de polițiști de la un amanet după ce ar fi încercat să schimbe o bancnotă falsă. S-a întâmplat pe 27 octombrie, când polițiștii locali au intervenit pe strada Marchian, la o casă de amanet, unde un cetățean a solicitat să schimbe o bancnotă ce părea a fi falsificată.

„La fața locului polițiștii locali au identificat persoana, au legitimat-o și conform procedurii au predat-o ulterior, pentru cercetări unui reprezentant al Inspectoratului de Poliție Județean”, precizează Poliția Locală.

Persoană inconștientă căzută pe un trotuar din Botoșani

O persoană căzută inconștientă pe un trotuar din municipiul Botoșani a fost preluată de urgență de o ambulanță. Nefericitul incident a avut loc pe 27 octombrie. Polițiștii locali s-au deplasat pe str. Vârnav nr. 8, unde o persoană era căzută pe trotuar.

„La fața locului polițiștii locali au găsit o persoană căzută, în stare de inconștiență, motiv pentru care a fost solicitat sprijin prin apel la serviciul de urgență 112”, precizează Poliția Locală.

Ulterior, a venit o ambulanță care a preluat persoana și a condus-o la U.P.U. la Spitalul Județean de Urgență Mavromati Botoșani, pentru tratament de specialitate.

FOTO Accident! Un botoșănean s-a izbit cu mașina într-o căruță. Trei persoane au fost rănite

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *