Locuri de veci în cimitirele din Botoșani și pentru persoanele în viață. Anunțul făcut de primarul Cosmin Andrei

Primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, a anunțat, marți, în ședința de Consiliu Local, că va propune acordarea de locuri de veci și pentru persoanele în vârstă, care sunt în viață.

Edilul a spus că va veni în fața consilierilor locali cu un nou regulament, după ce Cimitirul Eternitatea s-a extins foarte mult și urmare a solicitărilor venite din partea vârstnicilor.

Intenționez să vă propun să acordăm locuri de veci pentru persoanele în vârstă, chiar dacă sunt în viață, cum veți considera dvs. de 60 de ani, 70 de ani, pentru că sunt solicitări din partea seniorilor să-și amenajeze aceste locuri de veci. Și acum avem posibilitatea, pentru că am extins foarte mult Cimitirul Eternitatea. Până acum Cimitirul Pacea era închis, nu aveam locuri de veci și răspundeau solicitărilor colegii de la Direcția Servicii Publice doar pentru persoanele decedate. Dar acum putem schimba regulamentul, pentru că avem posibilitatea să concesionăm. Realizăm venituri pentru întreținerea cimitirelor și soluționăm astfel de cazuri”, a declarat primarul Cosmin Andrei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *