Doi soți din Botoșani au văzut moartea cu ochii. Mașina lor a fost izbită de o autoutilitară

Foto. arhiva

Doi soți din județul Botoșani au văzut moartea cu ochii, luni seară, după ce au fost victimele unui accident rutier. Mașina în care cei doi se aflau a fost lovită de o autoutilitară condusă de un bărbat de 50 de ani din județul Suceava.

Bărbatul conducea autoutilitara pe raza orașului Siret, județul Suceava. Ajuns la intersecția dintre D.N. 2 și D.J. 29 C, conducătorul autoutilitarei a efectuat virajul spre stânga pentru a pătrunde pe drumul județean fără a acorda prioritate de trecere autoturismului marca VW Transporter, ce era condus regulamentar din sens opus de către botoșăneanul de 54 de ani din Cândești.

Cele două mașini au intrat în coliziune, iar o femeie de 49 de ani, pasageră în VW, a fost rănită și transportată la spital.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri după care li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, la spital.  Polițiștii fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *