Angajări la Direcția Silvică Botoșani. Vezi ce salarii se dau!

Regia Națională a Pădurilor- Romsilva- Direcția Silvică Botoșani face angajări în această perioadă. Se caută șef de exploatare pentru Darabani, cu studii superioare tehnice, pentru care se oferă un salariu de 5.194 lei.

De asemenea, Direcția Silvică angajează pădurar pentru Corni cu studii medii tehnice silvice, pentru care se oferă un salariu de 4.957 lei, operator pentru recoltarea și toaletarea arborilor forestieri pentru Dorohoi, Coșula, cu atestat. Salariul este de 4.133 lei.

Totodată, se caută mașinist la mașini pentru terasamente (ifronist), pentru Vorona, cu studii medii tehnice silvice, salariul fiind de 4.299 lei, dar și muncitor necalificat în silvicultură pentru Coșula. Aici se cer minim opt clase, iar salariul este de 3.555 lei. Tot muncitor necalificat se caută și pentru Flămânzi pentru întreținerea de drumuri, șosele, poduri, baraje, cu opt clase și salariu de 3.555 lei.

Şomerii botoşăneni pot opta pentru unul din cele 567 de locuri de muncă vacante aflate în baza de date a Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă. Societăţile comerciale şi instituţiile publice din Botoşani caută personal atât cu studii medii, cât şi superioare. Sunt 19 posturi pentru cei cu studii superioare, 548 pentru cei cu studii medii, iar 475 pentru personal calificat și 92 necalificat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *