Botoșăneancă de 45 de ani, surprinsă în flagrant delict de polițiști când arunca o borsetă furată sub un autoturism. A fost reținută

O botoșăneancă a fost reținută pentru 24 de ore, după ce a fost surprinsă în flagrant delict de polițiști. La data de 29 octombrie 2023, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani- Biroul de Ordine Publică, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe strada Poștei, din municipiul Botoșani, au observat o persoană cunoscută cu activități infracționale, în timp ce arunca o borsetă sub un autoturism.

Polițiștii au procedat la interceptarea acesteia, stabilind faptul că este o femeie, de 45 de ani, din municipiul Botoșani. În urma controlului corporal, asupra acesteia au fost identificate o sumă de bani și două carduri bancare, pe care erau inscripționate datele altei persoane.

”Ulterior, polițiștii au stabilit faptul că borseta ar fi fost sustrasă din interiorul unui autoturism neasigurat, parcat pe aceeași stradă. De asemenea, a fost identificat și proprietarul acestuia căruia i-au fost restituite bunurile. Femeia a fost condusă la sediul poliției, iar ulterior, față de aceasta a fost emisă ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pentru comiterea infracțiunii de furt, fiind introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Botoșani”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

FOTO Povestea Andreei de la IJJ Botoșani. Prima femeie din Jandarmeria Română care a făcut cursuri de alpinism montan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *