Botoșăneanca din politică, cu funcții importante de-a lungul anilor, dezvăluie secretului succesului. „Sunt esențiale cel puțin următoarele calități…”

Ministrul Culturii, botoșăneanca Raluca Turcan, afirmă, duminică, într-o postare pe Facebook, că, pentru a atinge succesul în politică, sunt esenţiale cel puţin următoarele calităţi: să fii bine pregătit profesional, să fii dedicat muncii şi să rămâi integru. Ea a răspuns invitaţiei preşedintelui Cluburile Studenţeşti Liberale de a participa la un dialog deschis şi onest cu reprezentanţii studenţilor liberali din toată ţara.

„Mă bucur de fiecare dată când am ocazia sa dezbat, la propriu, alături de tinerii inteligenţi, talentaţi şi motivaţi, care reprezintă un pilon fundamental al viitorului societăţii noastre. Am fost profund impresionată de energia, entuziasmul şi ideile pe care le-am regăsit la studenţii liberali în cadrul acestei întâlniri şi pot spune că m-au inspirat în mod sincer”, a scris, duminică, pe Facebook, Raluca Turcan.

Ministrul liberal al Culturii le-a transmis tinerilor că, ”pentru a atinge succesul în politică, sunt esenţiale cel puţin următoarele calităţi: să fii bine pregătit profesional, să fii dedicat muncii şi să rămâi integru”.

„Aceste trei principii sunt fundamentale atât pentru evoluţia personală, cât şi pentru contribuţia la o societate mai bună. Sunt încântată de oportunitatea de a continua colaborarea cu Clubul Studenţilor Liberali şi de a transforma ideile bune în acţiuni concrete şi constructive! Împreună, în echipă, putem modela un viitor mai bun pentru toţi şi, cu siguranţă, vom aduce schimbări pozitive în societatea noastră”, a spus Turcan.

Raluca Turcan s-a născut pe 2 aprilie 1976 la Botoșani.

One thought on “Botoșăneanca din politică, cu funcții importante de-a lungul anilor, dezvăluie secretului succesului. „Sunt esențiale cel puțin următoarele calități…”

  1. Doamna cu studii la Moscova ne spune despre ce calități ai nevoie pentru a avea succes în politica românească… Exemplul ei este cel mai grăitor: nu ai nevoie de nicio calitate! Ne poate spune dumneaei un singur lucru bun pe care l-a făcut pentru România sau pentru Botoșani, de când este în politica? Trecutul pe sub biroul lui Stolojan nu se pune, a fost făcut pentru dumneaei, pe persoana fizică …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *