Nenorocirile marilor câștigători la Loto din Botoșani. Au dat lovitura, dar i-a lovit năpasta

top salarii- bani multiÎn România au existat o grămadă de oameni care au câștigat premii mari la loterie și, deși banii ar fi trebuit să le aducă numai bucurii, au atras doar necazuri. Este și cazul mai multor botoșăneni care nu au apucat să se bucure prea mult de averile câștigate ușor.

Așa a apărut și legenda care spune că a câștiga la Loto este un blestem. Cazurile sunt nenumărate, și majoritatea cu motive inexplicabile, de cele mai multe ori.

Unii dintre marii câștigători de la Loto 6/49, care sunt de ordinul sutelor, au avut probleme mari, după ce s-au trezit cu sume mari de bani în buzunar. Așa s-a întâmplat și cu un bărbat care a luat, în 2015, 339.000 de lei.

Cu banii câștigați la Loto 5/40, botoșăneanul Gheorghe Ciubotariu, avea să-și cumpere un Volkswagen-ul Touran. Din păcate, în 2016, avea să-și găsească sfârșitul în mașina cumpărată cu banii câștigați, potrivit Click.ro.

Alt caz l-a avut în prim plan tot pe un bărbat din Botoșani. În 1997, Dumitru Tărniceru, câștiga în 1997 suma de 130.000 de dolari. În 1999, la aproape doi ani de la momentul fericit, la vârsta de 47 de ani, Tărniceru avea să moară în urma unui infarct miocardic.

FOTO Accident cumplit într-o localitate din Botoșani! Patru tineri au fost răniți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *