Lista provizorie a magazinelor din Botoșani în care profesorii și personalul nedidactic își pot folosi cardurile cu primele de carieră

foto: edupedu.ro

Lista provizorie a magazinelor în care profesorii și personalul nedidactic își pot folosi cardurile cu primele de carieră, care au început să fie livrate angajaților din educație, a fost transmisă recent în școli de mai mulți reprezentanți sindicali.

La Botoșani sunt, deocamdată, 12 magazine în care profesorii pot plăti cu aceste carduri, dar lista este provizorie. La nivel național sunt aproape 1.230 de magazine în peste 170 de orașe din țară.

Cardurile profesorilor de primă de carieră didactică au o valoare de 1.500 de lei, iar cardurile personalului nedidactic/administrativ  sunt încărcate cu prime de carieră profesională de 500 de lei.

Cele mai multe magazine sunt încadrate în categoria librărie – papetărie și electronice – electrocasnice, potrivit edupedu.ro.

FOTO Prima imagine cu Gabriel, copilul de trei ani aruncat de mamă pe geam, după ce a ieșit din spital. Micuțul radiază alături de tatăl său

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *