FOTO Accident cu șapte victime! Printre răniți sunt trei copii

Un accident cu șapte victime, dintre care trei copii, a avut loc miercuri, în județul Bistrița Năsăud. Potrivit polițiștilor, un tânăr de 26 de ani, din localitatea Mica, județul Cluj, în timp ce conducea un autoturism, între localitățile Șintereag și Beclean, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 54 de ani, din Rodna. În urma impactului, autoturismul condus de tânăr a intrat într-un cap de pod, după care s-a răsturnat.

Din cele șapte persoane implicate în accident, cinci au ajuns la spital, celelalte două au primit îngrijiri medicale la fața locului.

Accidentul s-a soldat cu rănirea unei femei de 44 de ani, a unei tinere de 19 ani și a trei copii cu vârste cuprinse între 1-5 ani, toți pasageri în autoturismul condus de tânărul de 26 de ani. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Cercetările în acest caz sunt continuate de polițiștii rutieri din Beclean, urmând a fi stabilite cauza și împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul”, arată IPJ BN.

Suspendarea medicului Mariana Pitrop a expirat. Ce decizie a luat doctoriţa suspectată de moartea Alexandrei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *