Activități de prevenire și combatere a substanțelor interzise în liceele din Botoșani. Sunt adresate părinților

Inspectoratul Școlar Județean Botoșani, în parteneriat cu Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani și Centrul de Prevenire, Consiliere și Evaluare Antidrog, desfășoară, în perioada 24 octombrie-  20 noiembrie 2023, activități de prevenire și combatere a substanțelor interzise, activități adresate părinților elevilor de nivel liceal.

Aceste activități se vor desfășura în liceele și colegiile din municipiul Botoșani în prezența specialiștilor în domeniu din instituțiile partenere.

Vor fi abordate aspecte privind prevenirea comportamentului antisocial al elevilor, alegerea anturajului de către aceștia, răspunderea penală asociată consumului de substanțe interzise, dar, mai ales efectele dăunătoare ale acestora asupra stării de sănătate.

Scopul acestor activități interactive este de a crește nivelul de sensibilizare și responsabilizare a părinților, în vederea oferirii de modele pozitive și reducerii influenței factorilor de risc în consumul de substanțe interzise”, a declarat Bogdan Suruciuc, inspector general al Inspectoratului Școlar Județean.

Businessul unei tinere din Botoșani pierde teren în fața „chinezăriilor”. „Într-un an, abia dacă s-au oprit câţiva clienţi”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *