Primul antrenor care e gata să îi ia locul lui Dan Alexa la FC Botoșani: ”Aș veni oricând”

FC Botoșani a fost umilită de Sepsi Sf. Gheorghe, scor 2-5, în cadrul etapei a 13-a din SuperLiga. Romario Benzar (autogol), Isnik Alimi (dublă), Adnan Aganovic și Ion Gheorghe au marcat pentru covăsneni, în timp ce pentru oaspeți au înscris David Gabriel și Eduard Florescu.

Dorin Goian e gata să îi ia locul lui Dan Alexa la FC Botoșani: ”Aș veni oricând”

FC Botoșani a rămas fără victorie în Liga 1, iar Dan Alexa a anunțat că se gândește serios să își dea demisia.

La scurt timp, Dorin Goian a vorbit despre posibilitatea de a merge la echipa patronată de Valeriu Iftime. Fostul fundaș central a dezvăluit că nu ar spune nu unei oferte din partea moldovenilor.

”Aș veni oricând la Botoșani. Știu că am fost în cărți la un moment dat, înainte să vină Alexa. Erau câteva nume în discuție, dar cineva din conducere, care are experiență, a considerat că nu sunt potrivit.

L-au ales pe Alexa, asta este, a fost decizia lor. Botoșani poate să-și revină chiar și cu lotul pe care îl are, orice este posibil”, a spus Dorin Goian pentru iAM Sport.

Până acum, Dorin Goian le-a antrenat pe Foresta Suceava și pe Bucovina Rădăuți.

Dan Alexa și-a anunțat demisia de la FC Botoșani, după umilința cu Sepsi:

”Vorbind strict de joc, cred că două reprize diferite. O primă repriză bună, dar am luat gol foarte ușor. Până acum le-am luat pe toate, dar nu dădusem un autogol.

Îmi asum tot, sunt principalul vinovat pentru ce s-a întâmplat astăzi. Eșecul ăsta este al meu și nu mai este altceva de spus. 

Mă gândesc să nu mai continui și parcă dau așa în gol. Am o relație bună cu domnul Iftime, dar sunt niște lucruri care nu-mi plac. O să am o discuție cu dânsul și doar mă știți că nu îmi place să țin de scaun. 

O să am o discuție cu domnul Iftime pentru că îl apreciez foarte mult. Nu se mai poate continua așa. Pe noi pe antrenori ne țin rezultatele, în rest e vrăjeală”, a declarat Dan Alexa, potrivit Digi Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *