Botoșănean reținut după ce a făcut un scandal monstru într-un local de pe Bulevardul Mihai Eminescu. A fost dus inițial la Psihiatrie

foto arhiva

Un botoșănean a fost reținut de polițiști pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și portul fără drept de obiecte periculoase. La data de 21 octombrie 2023, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au emis ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat, de 36 de ani, din municipiul Botoșani, bănuit de comiterea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice.

Din cercetări, a reieșit faptul că acesta, în timp ce se afla pe terasa unui local public, de pe Bulevardul Mihai Eminescu, pe fondul unui conflict spontan avut cu un alt client al localului a scos un obiect tăietor înțepător pe care l-a pus pe masă. Totodată, acesta a încercat să lovească cu obiecte de mobilier persoana cu care se afla în conflict, tulburând ordinea și liniștea publică și  provocând indignarea celor prezenți”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani.

Acesta fost imobilizat de către polițiști și din cauza faptului că avea un comportament recalcitrant a fost internat la o unitate spitalicească. Ulterior, după externare, față de acesta a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Botoșani.

One thought on “Botoșănean reținut după ce a făcut un scandal monstru într-un local de pe Bulevardul Mihai Eminescu. A fost dus inițial la Psihiatrie

  1. cum să mai sifonat ceva miliarde lei bani publici pe BANCI SMART va in parcul EMINESCU care a ajuns la infernului pret de 12.000 euro bucata care au un ruter in interior si lumina in rest inventii de furat bani ! DE CE NU SE PUME UN RUTER MARE SI SA FIE ONTERNET LIBER SI 30 BANCI SIMPLE??? INVRNTII DE FURAT BANI PUBLICI….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *