Percheziție cu mascații la domiciliul unui botoșănean. Ce au căutat polițiștii!

Un botoșănean a fost reținut după ce polițiștii i-au percheziționat locuințele. La data de 20 octombrie 2023, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi au emis orodonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui tânăr, de 34 de ani, din municipiul Dorohoi, bănuit de comiterea infracțiunii de furt, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Din cercetări, a reieșit faptul că acesta, la data de 9 octombrie a.c., în timp ce se deplasa pe Bulevardul Victoriei, din municipiul Dorohoi, ar fi sustras din interiorul unui autoturism,  a cărei portieră era neasigurată,  un telefon mobil, creând un prejudiciu de aproximativ 700 de lei.

”La data de 20 octombrie a.c., polițiștii au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară la imobile aparțind sau folosite de acesta, prilej cu care au fost identificate și ridicate bunuri care prezintă interes în cauză. Tânărul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Botoșani, cercetările fiind continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt, a precizat Nenișcu.

Activitățile au fost desfășurate cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului de Investigații Criminale- Biroul Supravegheri Judiciare și a polițiștilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Vezi cine a mers la Poliția Botoșani să recupereze cei 900 lei uitați în fanta bancomatului!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *