Ce a pățit un șofer grăbit care le dădea flash-uri celorlalți șoferi din trafic pentru a-i obliga să elibereze banda pe care circula

Un tânăr în vârstă de 22 de ani s-a ales cu permisul suspendat pentru 30 de zile şi are de plătit 580 de lei amendă, pentru comportament agresiv în trafic, după ce a fost observat de către un echipaj al Poliţiei în timp ce folosea flashurile pentru a-i obliga pe ceilalţi şoferi să elibereze banda pe care circula el. Tânărul din Pitești a atras atenția polițiștilor, sâmbătă, pe o stradă din localitate.

„În ziua de 21 octombrie a.c., poliţiştii Biroului Rutier Piteşti au depistat un tânăr de 22 de ani, din Piteşti, care conducea un autoturism pe str. Nicolae Dobrin din municipiul Piteşti, având un comportament agresiv în conducerea autovehiculului pe drumurile publice, prin folosirea repetată a semnalelor luminoase, de natură a obliga nejustificat conducătorul de vehicul care circula în faţa sa să elibereze banda de circulaţie”, arată oficialii Poliţiei Argeş.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *