Sala de spectacol de la Teatrul ”Mihai Eminescu” va fi modificată. Primarul Cosmin Andrei: Va avea un aspect inedit, cu loje la etaj, care vor fi cu adevarat spectaculoase

Sala de spectacol de la Teatrul ”Mihai Eminescu” Botoșani va fi transformată în totalitate. Primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, a declarat că sala va avea un număr mai mic de scaune, dar cu loje la etaj ”care vor fi cu adevărat spectaculoase”.

Sunt modificări la sala de spectacol. Vom avea în jur de 400 locuri, poate un număr mai mic, dar nu de fiecare data au fost spectacole cu sala plinp la Teatrul ”Mihai Eminescu”. Și atunci proiectanții împreună cu noi am decis să oferim condiții mai bune pentru mai puțini spectatori sau invitați, cu aspect inedit, cu loje la etaj, care vor fi cu adevarat spectaculoase. Am pus un accent deosebit și pe scaunele care le achiziționăm la teatru, tocmai pentru a fi în accord cu somptitudinea acestui edificiu”, a precizat Cosmin Andrei.

Edilul municipiului Botoșani spune că lucrările la Teatrul ”Mihai Eminescu” vor fi finalizate la începutul anului viitor.

Vrem ca la începutul anului 2024 să avem o premieră, spectacole la Teatrul Mihai Eminescu pe durata a trei zile, ca-n povești, ca tot publicul botoșănean care își dorește să poată să vadă cum a reabilitat teatrul”, a adăugat primarul municipiului Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *