Managerii de spital vor putea să lucreze până la 70 de ani. Decizia Guvernului

Managerii de spitale publice şi directorili medicali vor putea ramane în funcţii până la vârsta de 70 de ani, arata un un act normativ adoptat de Guvern.

Managerii de spital vor putea să lucreze până la 70 de ani, în timp ce vor încasa de la stat salariu și pensie. Guvernul a luat această decizie în ultima ședință, după criza de personal de la nivelul conducerilor unităților medicale.

Ordonanța de urgență va da posibilitatea medicilor de la conducerea spitalelor să rămână în funcție, după ce au ieșit la pensie. Aceștia puteau să rămână în funcție până la vârsta de 67 de ani. Această prevedere introdusă de executiv se va aplica și pentru directorii medicali. Decizia aceasta vine în contextul dezbaterilor pe tema cumulării salariului cu pensia la stat, potrivit Realitatea.net

2 thoughts on “Managerii de spital vor putea să lucreze până la 70 de ani. Decizia Guvernului

  1. Nu i corect sa iee si pensie si salar de la stat .Eu nu cred ca nu are cine sa i inlocuiasca .Cum cand implinesc varsta de 70 de ani atunci are cine sa i inlocoiasca .Anual mii de tineri intra la facultatea de medicina .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *