O instituție publică din Botoșani face angajări. Trei posturi a scos la concurs!

O instituție publică din Botoșani a scos la concurs trei posturi spre a fi ocupate. Stațiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Creșterea Ovinelor și Caprinelor Popăuți angajează asistent cercetare, post vacant, pe perioadă nedeterminată, în cadrul Laboratorului Fitosanitar. Se cer studii de specialitate: superioare absolvite cu diplomă de licență, domeniul de studii Agronomie, program de studii Agricultura, fără vechime.

Termenul limită de depunere a dosarelor este 6 noiembrie, proba scrisă are loc pe 13 noiembrie iar interviul pe 14 noiembrie.

Aceeași instituție angajează inginer zootehnist, post vacant, pe perioadă nedeterminată, în cadrul Bazei Experimentale Zootehnice. Se cer studii de specialitate superioare absolvite cu diplomă de licență, domeniul de studii zootehnie, ingineria produselor alimentare sau inginerie si management în agricultură. Termenul limită de depunere a dosarelor este 6 noiembrie, proba scrisă are loc pe 13 noiembrie iar interviul pe 14 noiembrie.

Stațiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Creșterea Ovinelor și Caprinelor Popăuți mai caută să angajeze muncitor calificat, post vacant, pe perioadă nedeterminată, în cadrul Laboratorului tehnologii și reproducție. Se cer studii medii sau generale, fără vechime, Termenul limită de depunere a dosarelor este 6 noiembrie, proba scrisă are loc pe 13 noiembrie iar interviul pe 14 noiembrie.

Drumuri dintr-o comună din vecinătatea municipiului Botoșani modernizate cu 10 milioane de lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *