O femeie și-a chemat soțul și fiul în instanță după ce au „dezalcoolizat-o forțat” în butoiul cu apă de ploaie

Foto: Agrointeligenta

O femeie și-a chemat soțul și fiul în instanță după ce au „dezalcoolizat-o forțat” în butoiul cu apă de ploaie. Magistraţii de la Judecătoria Hârlău s-au amuzat teribil miercuri, 18 octombrie 2023, atunci când au trebuit să dezbată plângerea doamnei A.T, potrivit aloiasi.ro.

Femeia solicitase instanţei emiterea unui ordin de protecţie împotriva soţului şi a fiului minor, pe motiv că aceştia ar fi agresat-o şi ar fi încercat să o înece în butoiul cu apă de ploaie. Pârâţii au respins acuzaţia şi au venit cu versiunea lor. Întărită de către organele de poliţie şi de mai mulţi săteni. A.T. e cunoscută în localitate drept o alcoolică cronică, mereu pusă pe scandal.

Făcuţi de ruşine în repetate rânduri, soţul şi fiul au recurs la o măsură radicală în weekendul trecut. Ajunsă acasă iarăşi praf de beată, A.T. a fost dezalcoolizată forţat, cei doi băgând-o în butoiul cu apă de ploaie. Sperând ca ea să se trezească. Aşa s-a şi întâmplat, numai că femeii nu i-a convenit ineditul tratament. A sunat la 112, poliţiştii au venit imediat, dar n-au putut consemna niciun semn de violenţă. Nemulţumită, aceasta s-a adresat instanţei. Nici judecătorii nu i-au dat dreptate.

One thought on “O femeie și-a chemat soțul și fiul în instanță după ce au „dezalcoolizat-o forțat” în butoiul cu apă de ploaie

  1. Nu se accepta anonimatul pe sub forma de inițialele prescurtate ale femeii ( să scrie numele și prenumele întreg )că sa se facă de rușine și să se învețe minte să nu mai bea! In fond că femeie trebuie avertizată că dacă în caz de accident vascular dacă își revine risca să stea în stare de leguma sau in comă și nimeni nu mai poate face nimic că sa poata fi salvată ducând la moarte croind drumul spre infern!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *