Botoșăneanul care și-a ucis soția în bătaie a fost arestat. Vezi cine este individul!

Botoșăneanul care și-a ucis soția în bătaie a fost arestat preventiv pentru 30 de zile în baza unui mandat emis, joi, de Tribunalul Botoșani. Bărbatul se numește Constantin Călin, are 60 de ani și este din localitatea Flămânzi. El a primit mandat de arestare sub acuzația săvârşirii infracţiunii de omor-violenţă în familie.

Constantin Călin ar fi lovit-o de mai multe ori, pe parcursul mai multor zile, pe soția sa în vârstă de 58 de ani, care a decedat miercuri. Cei care au sesizat Poliția sunt cadrele medicale de la Serviciul de Ambulanță Județean. Acestea au fost solicitate să intervină pentru a acorda îngrijiri medicale femeii, însă nu au mai putut decât să constate decesul acesteia.

Botoşăneanca prezenta leziuni care au ridicat anchetatorilor suspiciuni cu privire la moartea sa. Ulterior, din cercetări efectuate de poliţişti, a reieșit că soțul ar fi lovit o. La scurt timp, botoşăneanul a fost reținut pentru 24 de ore. Ancheta este coordonată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani, aceștia fiind cei care au propus arestarea preventivă a bărbatului.

Solutia pe scurt:

Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani formulată în dosarul nr. 851/P/2023. În temeiul art. 226 Cod procedură penală raportat la art. 202 alin. 1 şi 3, art. 223 alin. 2 din Codul de procedură penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului Călin Constantin, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor-violenţă în familie, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 188 alin. 1 din Cod penal cu aplic. art. 199 alin. 1 din Cod penal, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 19.10.2023 şi până la data de 17.11.2023, inclusiv. În temeiul art. 230 din Codul de procedură penală dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului Călin Constantin.

În baza art. 275 alin. 3 Cod procedură penală cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. În baza art. 275 alin. 6 C.pr.pen. onorariul apărătorului desemnat din oficiu pentru inculpat, av. Ungureanu Lorela, în cuantum de 340 lei, rămâne în sarcina statului și se avansează din fondurile Ministerului Justiției în contul Baroului Botoșani. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare pentru inculpat şi de la comunicare pentru Ministerul Public. Pronunţată în şedinţa camerei de consiliu din data de 19 octombrie 2023, ora 14.50.

Botoșăneanul rămas fără nevastă și copii după ce femeia s-a îndrăgostit pe Facebook: Am iertat de multe ori, dar așa nu se mai poate. Nu mă lasă să văd copiii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *