Patronul FC Botoșani s-a săturat de fotbal: „O dau cu totul, dau și bani, numai luați-o”

Valeriu Iftime, patronul de la FC Botoșani, a anunțat din nou că vrea să renunțe la echipa moldoveană. „Lanterna roșie” din Superliga are un sezon modest și se luptă pentru evitarea retrogradării, la 10 ani de la promovarea în prima ligă. Valeriu Iftime, patronul moldovenilor, anunță din nou că ar vrea să renunțe la fotbal și ar fi dispus să dea echipa oricui o dorește, fără pretenții financiare.

Valeriu Iftime: „Dau echipa, dau și bani, numai luați-o”

„Autoritățile fug ca diavolul de tămâie de fotbal. Eu o dau cui vrea s-o ia, mâine! Uite, declarația: o dau cu tot, dau și niște bani, numai luați-o! Dau bani de la mine, sută la sută!

Dau clubul cu tot, l-aș da mâine, cu banii la zi, cu tot”, a declarat Valeriu Iftime, potrivit sport.ro.

Iftime: „Dacă mă uit în clasament, văd, dar nu cred că suntem ultimii”

„Cred că suntem conștienți cu toții că avem o poveste complicată și că avem două sau trei meciuri infernale și riscăm să terminăm turul acesta într-un mod absolut deplorabil față de ce am crezut noi că o să facem. Dumnezeu ne luminează și ne dă puterea să facem ce trebuie să facem, adică puncte.

Nici dacă-mi spuneți acum nu cred! (n.r – că echipa sa e ultima în Liga 1). Dacă mă uit în clasament, văd, dar nu cred! Am o echipă care știe fotbal, dar are nevoie și de baftă”, a mai declarat Iftime, conform sursei menționate, potrivit gsp.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *