Conducători auto scoși din trafic de polițiștii botoșăneni după ce au fost depistați sub influența alcoolului

Doi botoșăneni au fost scoși din trafic de polițiști după ce au fost depistați sub influența alcoolului. Miercuri, 18 octombrie 2023, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală  nr. 9 Vlăsinești au oprit pentru control, pe drumul public din comuna Mitoc, un autoturism condus de un bărbat, de 42 de ani, din aceeași localitate.

În urma testării cu aparatul etilotest, valoarea rezultată a fost de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, bărbatul a fost condus la o unitate spitalicească pentru prelevarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În aceeași zi, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Flămânzi au identificat în trafic, pe drumul european D.E. 58, din orașul Flămânzi, un autoturism condus de un bărbat, de 61 de ani, din municipiul Botoșani.

În urma tetsării cu apartul etilotets, valoarea rezultată a fost de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, bărbatul a fost condus la o unitate spitalicească pentru prelevarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului, transmit reprezentanții IPJ Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *