Botoșănean beat criță la volan, tras pe dreapta de polițiști. Avea o alcoolemie uriașă

Un botoșănean care a urcat beat criță la volanul unei mașini a fost tras pe dreapta de poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi.

Potrivit reprezentanților Poliției de Frontieră, în data de 18 octombrie a.c., în jurul orei 22.20, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi -I.T.P.F. Iași a oprit pentru control, pe raza localității de frontieră Dorohoi, un autoturism, condus de un botoşănean în vârstă de 45 de ani.

Cu ocazia controlului, polițiștii de frontieră au observat că bărbatul emana o puternică halenă alcoolică, motiv pentru care a fost solicitat un echipaj din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Dorohoi în vederea testării cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„În conformitate cu prevederile legale în vigoare, persoana a fost condusă la Spitalul Municipal Dorohoi, pentru a i se preleva probe biologice în vederea stabilirii concentraţiei de alcool în sânge. În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe”, precizează sursa citată.

Sfârșit tragic! Un botoșănean a plecat să viziteze niște rude, dar a fost găsit mort pe un câmp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *